Inga recept

publicerat i Allmänt;
Nä nu får det vara nog med recept på ett tag.

Det har varit lugnt med träning denna vecka.  Det blev två gånger men hoppas på ikväll också. Har dragits med nån dum huvudvärk som kommer och går.

I fredags var jag till Ingela och åt middag. Gubbarna var och lyssnade på blues på Brux. Vi hade så mysigt. Jag skjutsade och hämtade gubbarna. När vi ätit så kollade vi på TV.

Bland annat på denna man. Torsten Flinck. Han är speciell alltså.


Igår lördag for jag en snabbis in till stan för att hämta mina "äktenskaps"ringar. De behövde slås ut. DYRT är det kan jag säga. Om jag måste göra det fler gånger vette sjutton om jag gör det. Kvantum fick sig också ett besök. Tröstade mig med semlor.

På kvällen var det födelsedagsmiddag i Moliden. Möttes av denna mysiga brasa.


Trattkantarelltoast till förrätt. Sedan glömde jag fota köttgrytan för den bara försvann ner i magen. Mums!


Naturligtvis så såg vi hockey. Härlig vinst till Modo blev det. Det var lite manfall ikväll men det är nog lika bra att vänja sig.


Leifs hemhjälp dök upp. Hon hade blandat ihop om Anna var i Norge eller inte. =))


I periodpaus åt vi denna smarriga efterrät. Glass typ med nougat i. Mmmm
Award

publicerat i Allmänt;
Jag fick en award från en bloggare. Nämligen min kära syster Anna! Tack snälla!

När man fått en award så är man förpliktigad att ge detsamma till fem andra bloggar. Jättesvårt måste jag säga då jag har hur många favoriter som helst. Allt mellan himmel och jord. En av dem är ju syrrans blogg men känns lite fånigt att välja henne så hon måste göra detta igen hihihi.

När det gäller mat så läser jag denna varje dag Jennys Matblogg. Enkla och supergoda recept. Här får man lite inredningstips också.

En stor favorit är ju Martin Melins pappablogg. Han är ju helt underbar på att skriva och bjussa på sig själv. och så tycker jag han har vettiga tankar om det mesta han skriver Coola pappor.

Ännu en favorit är min dotter Andreas receptblogg. Där kan man alltid hitta något om ideerna tryter. Super!

Mickes brorsson Ola och hans fästemö Linnéa har en blogg om allt möjligt. Superfina bilder.

En favorit som jag har är Abbe. Hans pappa berättar om honom och familjen och livet. Abbe har ett kromosonfel som heter 22q11. Ni får läsa om det i bloggen.

Det var några av mina favoriter. Törs inte tala om hur många bloggar jag kikar in på...

Utflykt

publicerat i Allmänt;
Tog en tur med bilen idag. Vi åkte ut till Skeppsmalen och kikade. Har inte åkt den här vägen sedan mamma och pappa flyttade in till stan. Finna såg väl ut som det skulle.

Det var lite småblåsigt här ute så vi stannade inte länge.Åkte även ut till Stubbis och inspekterade Hållbergs stuga. Sedan blev det en tur till stan och kaffe med dopp hos Hållbergs. En helt ok dag om man säger så.

Ikväll ska jag och Emmelie på F&S. Ska bli skönt för jag har varit lite lat på sistone. Imorgon börjar Emmelie att plugga i Umeå. Tre år ska hon kämpa. Hon skulle bara ha haft ett boende där uppe. Men det löser sig det också. Hon får börja med att pendla. Nu är det slut på att ha hembiträde på veckorna. Lite lyxigt att hon kan åka och göra ärenden åt mig när hon har lediga dagar.

Ha en mysig söndagkväll.