Titt ut!

publicerat i Allmänt;
Visst är han söt!
När Hallins kom blev det gofika.
En av Simons favoriter här på ön. Frisbeerundan.
 
Trot eller inte men jag hittade TRE kantareller. Har inte sett en enda svamp här på ön förut.
 
Kommunikation är viktigt. Några av alla mobiler....
 
Spännande djurliv på ön.
 
Just nu sover alla utom jag. Snart är kaoset löst hahaha.
 
Grattis Hanna och Emil som fyller 20 år idag!

Mys

publicerat i Allmänt;
Dagen började med massor av dimma men till slut så kom solen. Tog tag i att fortsätta att måla vitt så nu har jag grundat en lagerhylla.
 
 
På eftermiddagen kom Andrea och David och Snövit över till oss. Dom jobbar och står i hela tiden dom är hemma så det är inte så mycket vi ses nu när vi bor på ön så jag njuter när vi ses.
 
Snövit älskar att bada.
 
 
Micke och David tvättar båten.
 
 
 
Nu har de åkt hem till Näske igen och vi ser fram emot storfrämmande imorgon och då kommer även Emmelie. Stackars Emilie ska på begravning. Inte kul men sånt man måste gå igenom ibland.
 
Sov gott.
 

Tomt

publicerat i Allmänt;
Ja det blir tomt när en barnfamilj åker hem. Tre stycken knoddar mellan 1 och 5 år. Grannarna kom ut och hälsade på fredag till lördag. Det är roligt med småttingar men man märker att man har gjort bort den tiden fast jag längtar efter barnbarn förstås.
 
 
Solcellslampor från IKEA. Det finns små på "snöre" också.
 
 
 
 
Igår när gästerna åkt hem satt vi mest och läste och slappade. Middagen intogs på Kajen. Vi har inte varit lika flitiga gäster där i år som i fjol men vi har väl inte hunnit. Idag tänkte jag fortsätta måla lite och förhoppningsvis kommer Andrea och David ut och äter middag. Sedan laddar vi upp för nästa gäng som kommer imorgon em.
 
Ha en härlig söndag!