Här igen

publicerat i Allmänt;
Började måndagmorgonen med lite tankeverksamhet.

Sedan kom familjen Hallin till ön igen. Denna gång följde Sara, Sofia och Johan också med.
 
Gofika
 
 

Syskonen Hallin
 

 
 
Imorse tog vi en träningsrunda. Det var så skönt. Det var några dagar sedan man rörde på sig och det blir ju en hel del gott som man stoppar in i munnen.
 
Nu väntar vi på Johan som for hem och hämtade vattenskotern. En del gör allt för att leka lite.

Storstädning

publicerat i Allmänt;
Igår blev det fortsatt stenrensning av botten. Det är gamla rester från en brygga som Micke och Simon tagit bort. Nu har vi en fin botten igen. Båten fick sig en tvättning igen också. Fast de flesta måsarna gett sig av så måste ju de som är kvar skita ner båten.
 
 
Igår em så kom det dimma från havet men det gjorde inte oss så mycket för vi åkte till Västanå där Simon skulle spela fotbollsmatch. Det blev förlust med 2-4. Det var så spännande och rolig match att jag glömde helt bort att ta bilder. De mötte Husum (mitt hemställe på vardagarna) och de killarna var några år äldre så jag tycker att våra grabbar gjorde en jättebra match.
 
Nu sitter jag och Micke på altanen och lyssnar på regnet. Simon ligger i sängen och läser. Inte så kul väder då familjen Hallin ska komma ut till oss. Det är ju alltid mysigare om det inte regnar. Men vi får göra det bästa. Äta och fika kan man ju göra ändå. Hehehe.