Lördag

publicerat i Allmänt;
Vaknade tidigt. Hann med en hel del innan jag och Micke drog in till stan. Vi shoppade loss påClasses men idag fick Emmelie lämna tillbaka en laddare som vi insåg inte skulle passa.När vi fikat gick jag själv och kollade in lite vårkläder. Micke satt kvar och drack kaffe. Hittade dess två. Köpte även nya överdragstäckbyxor.


När vi kom hem åkte jag och Emmelie till Skeppsmalen. Hon ville så gärna fota i det underbara vädret.
Fika tog vi också med oss. Ett måste!
En bild från Järvedshamn tidigare i vinter.


Kvällen avslutades med denna middag. Receptet är från Andreas blogg. Jättegott!! Ikväll  har jag gjort ännu ett recept från Andrea. Också så gott.


Kvällen avslutades inte så bra. Fick huvudvärk när jag kom hem från Skeppsmalen och det ville inte ge sig. Grannarna tyckte vi kunde komma över men jag kände mig inte speciellt trevlig. Jag sov från och till i soffan hela kvällen.

Idag söndag har jag arbetat. Slipade dörrkarmar till tre dörrar och målat alla ett varv. Så nu ska jag snart belöna mig själv med ett pass på F&S.

Slut på veckan

publicerat i Allmänt;
Har det blivit många av dessa för er denna vecka? På jobbet beställde vi från OKQ8 de absolut godase köpta semlor jag ätit. Och inte snåla med grädden var de heller.Här hemma har det varit tyst och tomt denna vecka. Emmelie har varit på internat med klassen och kom hem igår kväll. Inte gick det bra för Modo heller och nu börjar man tappa hoppet om slutspel. Men dom har väl inte där och göra heller om man inte spelar bättre. Glatt besked i veckan var att Andrea och David kommer hem till påsk. Idag har även syster yster kommit hem och det är också nice. Snart ska jag och guben åka in till stan och äta. Sedan mys i soffan. Jag lär nog somna.

Kram på er!

Grattis Älskling

publicerat i Allmänt;
Idag fyller Micke år. Vi tjuvstartade med firandet igår med en liten middag hos oss.


Men vad är det i paketet? Jo en massa ölglas! =)))


Finschampo fick han också.


Blommor och kuvert av mamma Gun.
Exotisk köttgryta med tillbehör stod på menyn.


Tårta till efterrätt. Rulle fylld med jordgubbar, chockladmousse med chockladbitar i och vispgrädde smaksatt med vaniljsocker.


Tror gästerna var nöjda.