Lördag/Söndag

publicerat i Allmänt;

Skönt att få sova tills man vaknar av sig själv och känner sig någorlunda utvilad. Micke och jag åkte till Må soptipp och slängde en massa ratburkar och sånt. Riktigt roligt för det är så välordnat och bra där. Har inte varit där sedan det nya byggdes. Träffade Linn, Andreas kompis som sommarjobbar där. Vi åkte sedan ner på stan. Vi delade upp oss så bra att Micke gick på Systemet och jag till Lindex. Åkte sedan upp till Moliden där det vankades fest. Hjälpte syrran lite med förberedelserna och Micke fixade lite med Leifs bil och rakapparat.Taklagsfesten var supertrevlig som vanligt. Trevliga människor hela högen. Maten lika god den också som vanligt. Bilderna nedan får visa hur kul vi hade.

Idag söndag har vi tagit det lugnt. Efter frukost och dammsugning åkte vi hem till stan. Emmelie har jobbat på Kvantum i helgen. När hon slutade åkte hon och jag till Domsjö och tittade på Adam när han spelade match. Dom vann med 1-0 och Adam blev enda målskytt. Han hade många fler chanser men det gick inte hans väg.  Andrea och David åkte till Näske igår för att flytta hem grejer från stugan.

Björn

publicerat i Allmänt;

I det här livet är jag en kvinna. I mitt nästa liv skulle jag vilja bli en björn. När man är en björn måste man gå i ide. Man bara sover i sex månader. Jag skulle kunna leva med det.
Innan man går i ide måste man äta kopiösa mängder mat. Jag skulle kunna leva med det också.
När man är en björnhona så föder man sina ungar (som är valnötsstora) i sömnen. När man vaknar är ungarna halvt uppvuxna, gulliga, kramgoa björnungar. Jag skulle absolut kunna leva med det.
När man är en mammabjörn vet alla att man menar allvar Man klappar till vem som helst som stör ens ungar. När ungarna blir irriterande klappar man till dom med. Jag skulle definitivt kunna leva med det.
Om man är en björn så FÖRUTSÄTTER ens partner att man vaknar med en morrning. Han FÖRUTSÄTTER att man har håriga ben och ett överflöd av underhudsfett.
Japp, jag skall bli en björn....

Svamp svamp svamp

publicerat i Allmänt;
Igår em var jag ute i skogen och plockade svamp med några tjejer. Man vet ju aldrig om man kommer att hitta några. Vi hade turen med oss kan jag säga. En Karl-Johan blev det bara men desto mer av de andra. Vi startade med kaffe och kaka och sedan åt vi och drack gott tills stadsjäntern blev hämtade kl 22. Champagnen var för att fira 50-åringarna (två av oss) i efterskott. En mycket roligt och lyckad dag och kväll.