Torsdag

publicerat i Allmänt;

Igår torsdag fick vi besök av Maria och Mats. De skulle ut på seglarsemester och gjorde ett stopp hos oss. Det var första gången dom var här.


Våran riviera.


Det var lite tungt att lägga till men till slut så gick det. Det blåste en hel del. När det väl var klart med rep och sånt så blev vi bjuden på "ankarsup" och guidad tur på båten.


Dom skulle bara komma förbi på en öl men det blev middag, freesbeerunda, gin rummy och övenattning.


Mats var en riktigt hejare på freesbee. Höll på att ta Mickes rekord. 1 kast ifrån!


Emilie åkte hem till Domsjö på em. Hon skulle hem och packa för hon ska till Stockholm med några kompisar. Emmelie är ute i Finna med kusinerna. Hon åker hem idag för hon ska jobba ikväll och hela helgen. I em kommer Andrea, David och Davids föräldrar på middag så nu måste vi åka och handla.
Ha en bra dag.
Kram

IDA

publicerat i Allmänt;
Igår (onsdag) så hade vi främmande av Robert, Linda och Ida. Det var en härlig dag som vi tjejer tillbringade nere vid stranden. Ida läste bok.


Lite fika på eftermiddagen.


Äntligen blev det lite vind så Robert fick surfa lite. Han ringde brorsan Ola i Norge för att göra honom avundsjuk. Robert och Micke drog nya elkablar till solcellerna mest hela dagen.


Rekord i hängmattan! 3 stycken!


Ida får godis av Micke efter maten.


Regnet har förstört lite av stranden men vi har det härligt här ändå.

Söndag/måndag/tisdag

publicerat i Allmänt;
När mor och far och Andrea och David åkte från ön så gick jag och Emmelie och plockade blåbär. Vi bakade sedan blåbärsmuffins.På kvällskvisten kom herr Byström in nå't arbetsil. Ner med de sista träden som jag ville ha ner.


På måndag fm kom David och Andrea igen fast sjövägen. Premiärtur från Näske till ön.
Efter lunch åkte de tillbaka för att jobba natt.


Så här fint väder fick vi på em .


Vi gjorde en tur till Trysund helt apropå. Köpte lite glass och kvälltidningen.När vi kom hem från Trysunda duschades det och vi svidade om för en god middag på kajen. När vi kom hem blev det revansch i Gin Rummy. Emmelie vann på söndagkväll och nu blev det Mickes tur.


Idag tisdag så åkte vi in till stan. Emmelie skulle hem och vi behövde proviantera lite av varje =) igen. Gjorde en tur till Bonäset och betalade räkningar jag pysslade om mina blommar. På hemvägen for vi en sväng till Näske och lämnade lite saker till Andrea. Vi mötte upp Emilie hos svärmor för hon skulle komma ut till oss. Jag joggade till Hålviken där Micke hämtade mig. Det gick skitbra. Många fina stugor efter vägen. Hugaligen. Micke provade huggyxan han lånat av svärfar. Det gick jättebra. Annars gör vi inte så mycket just nu, ska äta lite middag och sedan blir det den goda boken. Micke tror att vi ska spela Gin Rummy igen hahaha.