Födelsedag

publicerat i Allmänt;
Ja då har man firat sin 43:e födelsedag. Vilken dag! Kändes som om man fyllde jämnt nästan. Hade inte tänkt göra så märkvärdigt av denna dag men det blev middag för "lilla" familjen och fika. Jag fick jättefina presenter.  Nya innegympaskor?, ett nytt måttband, "rougepuder", presentkort på Hemtex, 12 pastatallrikar, svamtork, svamp, bio i fredags, blommor, lila vas. Är inne i en lila period nu. Svamptorken går för fullt. Fick svamp av Andrea som hon plockade i söndags. Härligt. Tack alla för alla fina presenter. Tack även alla som hörde av sig telefonvägen, sms och mail.Idag har jag varit på Husumgården hela dagen och det var lika intressant som förra tisdagen. Idag var jag med hela dagen så man blev bjuden på lunch också. Blodbröd och fläsk serverades på Björnen idag. Ikväll så har jag och Andrea varit på Friskis. Körde Cirkelfys igen. Skitkul och skitjobbigt. Emmelie släppte vi av på Sliperiet där hon pluggade. Hon fick hjälp med matten som hon har lite frågor om just nu. Väl hemma igen blev det äggmackor och nu sitter jag här.

Imorgon ska jag och Emmelie på utvecklingssamtal och sedan ska vi äta middag på stan innan vi kollar in Tjejkväll. Extraöppet för shopping. Andrea åker på hockeyträning och Micke ska fixa med Passaten som behöver pysslas om lite. Den har gått över 37 000 mil och då måste man gullas med lite ibland.

Slut på en rolig helg

publicerat i Allmänt;
I fredags var vi på bio med Ingela och Christer. Vi såg "Flickan som lekte med elden".  Klart godkänd blev det. Fantastiskt bra böcker. Jag som inte gillar blod och våld gillar dom skarpt. Efter bion åkte jag och Ingela och hämtade Albin och gubbarna for och köpte pizza. Mums. Andrea hade kompisen Karin på besök och Emmelie hade tur att hon fick äta med dom.

                                     

Igår åkte jag och Micke upp till Moliden. Micke skulle hjälpa Leif ta ner byggställningen som nu ska upp på nästa ställe på huset. På väg upp så hoppade jag av och joggade hem till Hallins. Hade lite motvind men annars gick det bra. På em så kollade vi på hockey, Djurgården - Modo. Vilket liv det var. En del förde mer liv än andra... På kvällen så gick vi och ett kompisgäng på pubkväll på dansbanan. Två coverband spelade. Mycket mycket trevligt. Man är lite trött idag. Emmelie var hemma i Bonäset med kompisar och Andrea var i Bjästa.

                                        

Idag så har vi varit och hälsat på svärfar. Han var väldigt pigg och fräsch. När vi kom hem så skulle Emmelie precis börja klippa gräset och då började vi pyssla lite ute. Hur härligt väder som helst ute. Sedan åkte vi till stan för jag skulle fixa en ny mobil och handla. Vilken supertrevlig och hjälpsam kille det är på Phonehouse (rödhårig). Vi fikade lite innan Emmelie skulle ner på dansträning och vi åkte till Kvantum. Hemma igen var det dax att fixa för middag och tårta imorgon. Har förberett så långt det går. Nu ska Micke snart åka iväg och spela hockey och jag och Emmelie är hemma och myser. Andrea och David har hockeyträning ikväll.

Smile

publicerat i Allmänt;
Att le är det billigase sättet att försköna sitt utseende.