Gott Nytt År!!

publicerat i Allmänt;
 För ett år sedan hade vi det så här i Thailand. Inte helt fel det heller.
 
 
 
 
Ha en härlig dag och njut av årets sista dag.
 

Jobbar

publicerat i Allmänt;

Jag var ensam om att åka till jobbet i morse. I våran familj i alla fall. Åkte hem lite tidigare för att klippa mig. Det blev lite kortare och det känns jätteskönt.

Ikväll har jag och Emmelie varit själva hemma. Jag har fortsatt med Emmelies jobb att föra över bilder till mormor och morfars julklapp från barnbarnen. En digital fotoram. Det ryms hur många bilder som helst.


Emmelie och jag ser på "Hur många kramar... " men gör en paus för hon har åkt och hämta Micke. Imorgon är det sista dagen på detta år och det känns lite vemodigt att det gick så fort och förväntansfullt för det nya.

Eftermys

publicerat i Allmänt;
Här slappas det för fullt. Gör inte många knop. Mycket beror på huvudvärken jag haft en vecka nu. Idag verkar det ha släppt. En vecka i månaden typ.... och ibland annars också. Så skönt nu när den är borta. På annandagen tog vi en liten promenad runt Bonäset för att få lite luft. Otroligt vackert väder men inte det vinterväder som vi skulle vilja ha.
 
Coffe och Micke kollar in Modo.

På fredagen blev det tacos till middag. Ingen längtan efter julmat fast jag och Micke tog en eller två sillmackor som förrätt medans vi väntade på ungdomarna.
 
Det blir mycket dator, iPhone och paddor i denna datanördfamilj. En pluggar och en kollar klänningar.

På spåret innan Mission Impossible.
 
Ikväll är vi ensamma. Emmelie har åkt en sväng till Umeå för Coffe åker till Kiruna imorgon, Emilie packar för Åre och Andrea och David är i Bjästa ikväll. Men imorgon har vi huset fullt igen.