kalas

publicerat i
I tisdags fyllde Sofia 23 år och hon bjöd på gofika igår kväll. Vi hade redan uppvaktat henne men lite fika säger man inte nej till.


 

nytt

publicerat i
Här har det hängt många små tavlor med foton av våra barn och syrrans barn. Nu plockade jag bort dem för nya motiv.  Barnen hamnar nog på nåt annat ställe. 

Förutom att sätta upp dessa tavlor så har jag strukit och fixat efterrätten till Valborg. Igår kväll handlade jag på nätet och Micke hämtade idag när han åkte från jobbet.  Så bekvämt så. Imorgon blir det träning igen.  

vårstäda

publicerat i
Full rulle hela veckan och hela helgen.
I torsdags var det dags igen för mammografi.  Imponerande maskiner det finns. Nu är det bara och vänta.  
Igår åkte vi till Må soptipp med en massa rat.  Bl a den trasiga torkvindan.  Idag har jag beställt en ny på nätet. Så enkelt att göra av med pengar. 
Hann med en fika på stan med mor och far.  Var smakråd till mamma som hittat en klänning men tyvärr ratade vi den båda. 


Jag har börjat ladda för Valborg.  Möblerna är framme,  sängarna bäddade, huset städat, kylen i garaget är fylld. Nu är det bara maten kvar. Micke har fixat med bryggan på ön. Nya tunnor byttes och bräder fraktades ut med hjälp av kompisen Åke. 

Nu ligger vi i soffan och slöar. Jag har sprungit intervaller. Kul med variation. Blev inspirerad av Emmelie som gjorde det igår.