Vitt vitt vitt

publicerat i Allmänt;
Har precis varit ute och kört bil. Lite läskigt för allt flyter ihop. Stannade för en plogbil som höll på att vända och han tackade och log och jag log tillbaka. Kändes bra. Jag har varit och hämtat Emmelie som varit på danshuset och blivit fotad. Kompisen som fotade ska ha en utställning på museet snart. Det ska handla om dans som ni kanske förstår.Idag så har vi ju skottat, som alla andra men nu börjar jag bli ännu mera less. Längtar efter soooool.
Just nu så gör vi inte många knop. Emmelie pluggar och jag och Micke ser på OS-repriser och leker med datorerna. Igår så var vi först på O'Learys och åt mat med mina jobbarkompisar och det var mycket trevligt trots att det tog tid med det mesta där. Mätt blev vi i alla fall. Sedan bar det iväg till lyan och hockey. Där träffade jag syrran, Leif och Simon. Efter matchen gick vi till Vinkällaren med Kerstin och Ejje. Jättemysigt och trevlig. Helt plötsligt var klockan halv ett och vi fick för oss att gå förbi Olles.... Vi kom in men det dröjde inte länge förrän vi ringde älsklingsAndrea som kom och hämtade oss. Först hämtade hon lillasyster som var på fest i Arnäs. Andrea och David hade myskväll hemma med  hockey på TV:n.Till middag idag blir det något nytt med räkor och nudlar. Blir det bra så lägger jag ut receptet.

Födelsedag

publicerat i Allmänt;
Micke önskade sig lite hockeyutrustning så då hade hans svärfaar plockat fram sina gamla armbågsskydd och slagit in dom. Succé! Sedan fick han nya fina armbågsskydd och handskar. Han fick även två jättefina t-shirtar, lakritsdäck, lotter, bok, underställ och snappsglas. Snappsglasen i aluminium hade Emilie gjort själv, nästan. Hon har designat och programmerat och sedan gjorde maskinen dom.

Vi åt middag, efterrätt och kollade OS. Sedan när alla skulle åka hem så ville Simon stanna och det fick han ju förstås. Simon och moster spelade lite 31 (kortspel) medan vi kollade in melodisfestivalen. Sedan blev det OS för hela slanten. Vi såg Norges match mot Schweiz och vi hejade som om vi var norrmän !?!?! Samtidigt såg vi också på skidor. Härligt med medaljer. Himla nervigt på slutet. Simon blev bara piggare och piggare.

Idag söndag blir det nog ganska lugnt. Kallt och stormigt  ute, och snö ska det komma. Emmelie ska dansa så jag ska skjutsa henne till Sliperiet. Andrea och David ska ner till Bjästa och Simon hem till Moliden. Micke kommer nog att ligga framför TV:n tills han ska inviga sin nya utrustning i kväll på Kempis och jag pysslar på. Strykhögen växer och smutstvätten minskar....