Äntligen

publicerat i Allmänt;
Nu har  min kära lillasyster kommit hem till Moliden. Tror vi pratade nästan en timma när hon var på Arlanda. Vi är vana att prata med varandra ganska ofta, vilket är på gott och ont.  Nu är ordningen återställd ett tag.
När jag kom hem idag så var middagen färdig. Micke och tjejerna hade fixat maten. Härligt med sådana dagar. Ikväll ska jag på Friskis. Det har blivit lite dåligt med jympa eftersom min mage har krånglat men nu är den bra. Emmelie var extra glad idag för hon fick brev från Sofia i Rumänien som hon träffade i Danmark i höstas.
Det är lite segt på jobbet. Vi väntar på besked om hur nästa sparpaket ska bli. Vi fick avskedstårta av Janne som bytt arbetsplats, roligt för honom. Vilken god tårta det var. Snabbt som ögat fixade jag receptet. Imorgon är jag ledig på förmiddagen för jag ska följa med Andrea på öron. Fick göra ett avbrott i skrivandet för Micke trodde att jag kunde hjälpa honom med datorn haha åh nu ropa han igen. Bye bye.


                                        

Söndag

publicerat i Allmänt;

Så var sista hockeysöndagen till enda. Lite tråkigt tycker jag. Det har varit mysigt med kaffe och kaka och sedan den obligatoriska hamburgaren och naturligtvis också inköp av några lotter. Smågrabbarna tycker nog det ska bli skönt med lite vila innan fotbollen börjar (för en del). Andrea tog hand om Simon idag för Anna är ju i Norge och Leif hade jour. Jag höll henne sällskap. David kunde inte vara tränare idag för han har åkt upp till Luleå för att kolla in högskolan.

Jag bakade havretekakor igår för första gången. De blev goda men jag ska inte kavla ut dem så mycket nästa gång. Jag tycker att de blev llite för tunna. Tekakor ska vara tjocka.

Jag har vårlängtan nu. Fick en bok jag beställt om hur man kan göra saker i betong och är väldigt sugen på att komma igång men det är bäst man håller till ute. Mest längtar jag till Tjejkväll på Vincontoret just nu. Det märks att det håller på att bli varmare för nu kl 19 är det 2 grader ute.

Hanna åkte hem idag efter att ha varit hos oss hela helgen. Det är en go och snäll tjej. Trevlig och hjälpsamt också.
Just nu är det väldigt lugnt i huset. Tjejerna pluggar inför prov till veckan och Micke fixar svärmors dator. Undra vad jag ska göra....

Bilden nedan är tagen på Mannaminne i Nordingrå.

Internet

publicerat i Allmänt;
God morgon!
Idag är det en stor dag i Finna. Micke är där just nu och kopplar in internet. Dom hade det förut men det var så mycket klater med det så dom tog bort det. Nu är lilla mor sugen på internet igen.

Jag har precis skjutsat Emmelie till Kvantum. Hon ska jobba några timmar och sedan ska vi då på 80-årskalas. Andrea, David och Hanna ligger ännu. Håller även på att tvätta alla stolsitsar (tyget). Dom är vita och det syns fort när dom blir solkiga. Vi är fortfarande inte klara med köket. Det är dom här eländans tapeterna jag gruvar mig för. Ska det vara mönster eller enfärgat, randigt eller rutigt. HJÄLP! Ja då var det dags för melodikrysset då. Mamma är du redo?
Kram