Mormor och morfar

publicerat i Allmänt;

Man tror inte att det är sant. Vi ska få ett barnbarn. Vi längtar längtar. Emmelie mår bra och i januari kommer bebben. Vi är som i ett lyckorus efter bröllopet och nu går vi in i ett annat.

Blivande föräldrar 😊💖💖
Vilken bukett 💐 Emilie är fotografen 😊
Sötnötar 💕

Utehelg

publicerat i Allmänt;

I lördags var vi bjudna på logfest i Moliden. God mat och tävlingar. Några gillade att stå på scen mer än andra (inte Micke 😉). Lördag morgon var lite trög. Segt att kliva upp efter golfrunda. Kändes lite överallt i kroppen.

Micke skulle meka så vi åkte upp tidigt och fick sillunch. Jag tog med en kantarellpaj som var riktigt god.
Jag, Ann, Andrea och Mago tog sedan en långpromenad. det var så härligt ute. Det blåste rejält i lördags men nere skogen var det länge.
Fest på logen.
Norsk karaoke. 😵😸🙊🙊
Frukost ute på söndag morgon.
Gjorde oss en tur ut till ön på söndag.
Renoveringen går framåt.
Blir aldrig less på denna utsikt.
Andrea och jag jobbade hårt igår.

Golf ⛳

publicerat i Allmänt;

Vilken lång vecka detta varit. Men idag hade vi en skön dag. På förmiddagen åkte jag på jobb i Fillingen och sedan var jag ledig på eftermiddagen. Underbart! Precis vad jag behövde.

Idag har jag och Micke spelat golf med några grannar. Kul och trevlig dag.
Det var första gången för mig. Vi gick 13 hål. Sedan gav vi upp för störtregnet. Jag (och Micke) är helt slut på. Micke har inte spelat på flera år.
Gänget på G.
Efter golfandet åkte några av oss till Il Romans och åt middag. Mysig avslutning på dagen. Några av våra familjemedlemmar som inte spelat golf fick åxå följa med, bl a Andrea.
Igår kväll var jag och Andrea xå på restaurang. Thai town i Övik. Mycket gott.