Onsdag

publicerat i Allmänt;

Ett tag sedan jag skrev i bloggen men det har väl inte hänt så mycket dom här dagarna. Friskis måndag och tisdag. Handlade igår men måste handla idag igen bara för att man inte använder den fantastiska hjärnan vi har. Tvättar och hänger tvätt, lagar middag osv. Anna har kommit hem och det känns bra att kunna prata med varande på telefon igen. Vi träffas ikväll för vi ska på handledarutbildning så vi kan övningsköra med Emmelie och Sofia. Det känns lite slöseri med tid eftersom jag har ju nyss gått den känns det som men det är bara att gilla läget, betala och se glad ut. På måndag kör Emilie upp. Vi håller tummarna. Hon fyller 18 år 1 maj.
Har ni läst om lille Tim som har tumörer i hjärnan på syrran blogg? Om ni inte gjort det, gör det. Jobbigt men nyttigt.
Sitter på jobbet nu och skriver, ajabaja, eftersom det känns lite stressigt ikväll att hinna med allt. Idag på lunch är det spinning. Det ska bli skönt. Nu är det väl dags att ta tag i jobbet och göra lite nytta. Förresten, det är ett fantastiskt väder ute! Sol sol sol.

Teneriffa januari 2008

Sofia 16 år

publicerat i Allmänt;
Hej!
I morse grattade jag min lillhöna Sofia som fyller 16 idag. Emmelie åkte dit igår eftermiddag för att fira med kompisar. Sofia fick en brakfrukost på sängen. Leif skjutsade ner dom till stan idag för dom hade baletträning mitt i dan. Emmelie har fått skavsår av tåspetsskorna. Nu är hon på friidrottsträning men utan skor. Hon tog moppen dit och åkte i flipp flopp skor. Micke har varit en sväng till båten och när han kom hem var det bara att fortsätta meka men Lennarts moppe. Till slut så fick han igång den. Lennart har väl inte skött om moppen riktigt bra. Andrea och David var en sväng till stan och plockade sedan upp Emmelie när hon dansat färdigt. Jag har mest krattat och donat ute och surrat med grannarna. Bilen fick sig en städning också. Matlagning har det också blivit och jag strök bort hela högen i morse. Såg på film samtidigt så det gick snabbt. Mor och far kom en sväng idag också för jag skulle deklarera åt dom på nätet men det gick inte så bra så dom fick lägg deklarationerna i kuvert istället. Morfar fick en premiärtur med Andrea när hon körde. Dom kom tillbaka helskinnade. Mamma lämnade Per Mobers kokbok så jag skulle få kika i den och det tänker jag göra nu. Nu är det inte länge kvar till lillasyster kommer hem från Norge. =)

Lördag

publicerat i Allmänt;
Vilken dag det har varit idag. Fantastiskt väder. Vi klev upp tidigt. Emmelie skulle iväg och se fotboll. Adam spelade träningsmatch på Skyttis. Micke var tvungen att börja meka med Audin för igår när jag hämtade Emmelie så gick den som en kratta. Jag tänkte att den här bilen kör jag aldrig mer. Han fixade det i morse så nu går den bra igen.  Sedan plockade jag och Micke fram alla trädgårdsmöbler och ställde iordning dom. Micke mekade lite med mopederna sedan åkte han till sin mor och skjutsade henne ner till Köpmanholmen. Där har han tagit fram båten och ställt den hos brorssonen Robert. Jag tog en joggingtur och var precis nyduschad när mor och far kom tillsammans med Adam och Emmelie. Vi åt lunch och sedan fick mormor en lektion i digitalkamerans värld. Spännande men det gick bra. I eftermiddag så skjutsade Andrea och David upp Emmelie till Moliden. Jag och Micke handlade för det var helt tomt i kylskåpet. Det blir så när mamsen är borta på förluster. Nu har vi ätit och mår gott. David och Micke åt så dom skulle spricka. Det var något nytt som jag provade och det gick hem. Nu ligger dom och vräker sig i soffan. Vi väntar på hockeyn, Sverige-Österrike, som börjar kl 20. Det känns att man varit ute i solen men jag smörjade mig med 10:an så det lindrar lite i alla fall.  Glöm inte att skydda er mot den starka vårsolen.

Första lunchen ute.


Lilla mor.


Lille far.


Syrenknopp.


Kaffe och Andreas bullar på baksidan.Vrak i soffan.


Ha en skön lördagkväll!
Kram