Födelsedag

publicerat i Allmänt;
Japp, då har man blivit lite äldre då. Hela 48 år fyller jag idag. Känns helt ok. Tur att det bara är en siffra på papperet. Hur som helst så har jag blivit uppvaktad av familjen. Fick en necessär, Victoria's Secret, som jag önskat mig, kläder av barn och mågämnen, fin utekruka, blommor och ABBA-bok. Bäst är ju att få träffa familjen om än i liten skara. Gjorde två nya recept som kommer på Mimmis Mat under veckan. En glasstårta och en köttgryta. På Andrea's blogg finns det också nya recept.
 
 

Blåslördag

publicerat i
Startade dagen med lite kryss samtidigt som jag fixade morgondagens middag .När Micke var klar med sitt fixande ute och jag med mitt då åkte vi in till stan.  Vi skulle kolla in båtarna som kommit hit. När vi letade parkering fick vi punka. Inte kul men bra ställe att få det på. Nu blir det vinterdäck på. 

Räddningsbåt för ubåtar. 

Vi gick inte ombord på ubåten.  Långa köer och de tog bara ombord fem åt gången. 


Nu har jag gjort efterrätten för imorgon.  

Hej

publicerat i
Redan onsdag imorgon.  Snart helg igen.  

I lördags morse när vi åkte från Moliden så var det lite dimma.  


Emmelie dukade upp värsta frukosten på söndag morgon. 

På hemvägen i söndags stannade vi till i Fillingen/Salusand.  Micke hade aldrig varit där och ville se semesterstiftelsens stugor. Fantastiskt mysigt ställe. Även på hösten. Man bor på stranden stort sett.