Morsdag

publicerat i Allmänt;
Vilken härlig helg det har varit. Fredagen tillbringade jag med mina styrelsekamrater. Vi avtackade våran ordförande som gått i pension. En mycket trevlig kväll. Lördagen tillbringade Micke på ön några timmar och fixade till bryggan. Jag var som ni sett tidigare på bröllop. Sedan blev det myskväll hemma med Emmelie. Coffe är på jobb nere i Europa. När Emmelie kom hem från jobbet så blev jag uppvaktad i förskott på morsdag. Rosor och choklad fick jag. Mums! Andrea får jag krama om på söndag då hon och David kommer hem för "sommarlov".

Morsdag firades hos oss med mat och godsaker. Jag gjorde förrätt, mamma huvudrätt =)) och Anna fixade efterrätt. Massor av gott från bröllopet. På förmiddagen åkte Micke ner till svärmor och uppvaktade. Jag bangade eftersom det blev middag hos oss.

Vackra rosor från mina älskade döttrar.
Lillhönan


Bästmamma med sina nya tröjor.


Förrätten, korg av vb-ost med skagenfyllning, sallad, rökt lax.


Efterrättsbuffé

Huvudrätten hann jag inte fota för den bara försvann.
Här sitter vraken efter middagen.


På kvällen åkte vi till Bodumplan för att se Sara spela fotbolslmatch.


Ikväll har jag suttit vid symaskinen en stund. Fixat lite med kläder. Sedan joggade jag 5 km och det kändes så bra. När jag kom tillbaka fick jag ett ryck och planterade mina vita pelargoner och femtungor. Micke målar fönster och Emmelie har varit en sväng ut till sin pappa och Tina.

GRATTIS Sofia till körkortet!!=)))

Bröllop

publicerat i Allmänt;
Igår var jag och kikade på Isabelle och Johan som gifte sig i Molidens kyrka. Isabelle är systerdotter till svågern min. Det var fantastikt fint. Bruden t o m sjöng för brudgummen. Då snörvlades det hejvillt i bänkraderna. Tur man alltid har med sig näsdukar, blödig som man är, och vattenfast mascara.Johans arbetskamrater stod givakt.


Träffade på några kändisar bl a snyggsyrran.


Snygg Simon


Ett fång blommor


Sjösättning

publicerat i Allmänt;
Vårens höjdpunkt! Sjösättningen av Uttern. Det tyckte Alice och Ida också. Eftersom vi inte har dragkrok!!! på någon av våra bilar så får vi hjälp av Robban. Micke hade varit ner på lördagmorgon och satt ut bommarna så äntligen kunde vi få åka båt.
Naturligtvis så fick tösera åka med till båtplatsen fast de inte hade flytvästarna med sig.
Kolla in min minikonken. Visst är den söt.
Vi packade båten med grejer som skulle ut till ön och drog iväg. Efter lite pysslande där ut så åkte vi hem och jobbade. Micke målade fönster och jag och Coffe (bara Coffe ;)  ) grävde ny rabatt och grävde igen en annan. Söndagskvällen avslutades med en boulematch och mjukglass.

Våra grannar på ön hade också flyttat in =(.