mera Sundsvall

publicerat i Allmänt;
På lördagen fortsatte vi firandet. Underbar frukost. Strosade sedan iväg på stan. Fika på Innergården. Tillbaka i baren på hotellet för att vänta in Agnetha och Nisse. Tidig middag på E-street och sedan taxi till Tonhallen för att se Pernilla Wahlgren. Jättebra show. Rekommenderas verkligen. A slutade kvällen i baren och nattmacka hos Hallins.Sundsvall

publicerat i Allmänt;
Fredag morgon. Tåget till Sundsvall för att fura svågern i efterskott. Började inte så bra för mig då jag glönde min handväska på en bänk på stationen. Tack vare en ärlig kvinna fick jag tillbaka den. Lunch på Elite Knaust där vi bodde.
Goodiebag 

Årets glögg i en drink. Gott. Favvostället på hotellet. 


Supergod mat och fantastiskt trevliga killar som tog hand om oss.
barnbarn

publicerat i Allmänt;
Jag vet.... Det blir mest bilder på barnbarnen. Men det kan inte hjälpas. Ni får stå ut med det. 
I fredags avslutade jag veckan med träning. Ett tag sedan jag var på Power Hour passet. Så himla jobbigt men kul.

På lördagen gjorde vi snabbt bort några ärenden på stan och gick sedan och fikade.  Mums!

Jag och Andrea hälsade på Frida och Ante ooch uppvaktade med present till nya söta tillskottet Emma.  Och mera fika...

På kvällen hade jag dejt med Ingela och Pernilla.  Vi var först på Bishops och sedan åt vi på Public. Inte så ofta vi ses så här på tre. Mysigt.


Blev IKEA på söndagen och knoddarna med föräldrar kom och fikade med oss. Täckbyxor till Dias inhandlades. 😁 Simon dök upp och hejade på oss. 

Måndag morgon. Upp med tuppen för jobbresa till Äänekoski. Imorgon ledig dag och iväg på resa med svåger och syster och ett till par. Födelsedagspresent till svågern som fyllde 50 i januari.