Blommar och ting

publicerat i Allmänt;

I onsdags var jag och mina kollegor på Blommor och ting. Vi gjorde kransar, fikade och hade mysigt.  Kan varmt rekommenderas. 


Ett exempel på vad man kan göra
Lottas exemplar på vad man kunde göra
Min krans
Middag på Public innan pyssel

Afternoon tea

publicerat i Allmänt;

I lördags var jag och Emmelie på leksaksloppis och shoppade till Dias. Sedan  var vi på afternoon tea med Hallins brudarna och Andrea. Oj så mycket gott och trevligt.  Kan varmt rekommenderas. Vi skulle på Vintergalan på kvällen så vi åkte till Andrea och fortsatte myset  innan vi åkte ner till Fjällräven Center.  Hur nöjd som helst med showen och hela dagen. 


Farsdagsmiddag

publicerat i Allmänt;

I onsdags firades min far i efterskott av syster och mig och vi blev bjudna på middag.  Micke,  Leif och Simon fick också mat. Mamma testade ett nytt recept på kalkon och  jag kan ju säga att det blev inget kvar.  Till efterrätt blev det en saffransrulle med god fyllning. 


I eftermiddag har jag varit ledig.  Ätit lunch med syrran och pysslat om mig själv.  Lämnade in bilen på Lindholms bil för tvätt inuti och utanpå. Den blev sååååååå fin. Det var en vinst.  😊 Gick på ett jympapass som jag sällan kan gå på och hämtade sedan Emmelie som kom med tåget från Umeå.  Imorgon kväll ska vi på Vintergalan. Men först hejar vi på Modo som möter Björklöven ikväll. Det var många lövenfans på tåget så det blir festligt i stan ikväll.