Idag

publicerat i Allmänt;
Alla dessa bilder är tagna med mobilen så ni får ha överseende med kvalitén.

Vårt senaste inköp. Blev inte riktigt som jag tänkt mig men den får stå där och gona till sig annars blir det ett nytt ställe.


Idag har jag varit på inspektionsrunda bland vår stuganläggningar som ligger i Fillingen och Norrfällsviken. Det blev en lista på sådant som måste åtgärdas.


Fantastiskt ställe.


När vi nästan var hemma i stan igen så händer detta. Men som tur var så fanns det handlingskraftig män i bilen som fixade det i ett nafs.


Ikväll åkte jag och Micke till soptippen med byggrester och annat smått och gott. Det är rakt roligt att kasta på Må. På hemvägen hoppade jag av och joggade hem. Orkade nästan hela slinger. Kändes bra. Nu väntar vi på E som jobbat och dansat.

Kram

Invigning

publicerat i Allmänt;
Äntligen är altanen klar.Nu ska vi fundera på vilka väggar vi ska sätta upp.

Små söta fingrar.


Ny favorit! Inhandlades på Mio Möbler igår.


Vi invigde altanen med att äta surströmming med mamma och pappa. Bästmamma rensade strömming åt oss alla. Lyx!


Rättargården

publicerat i Allmänt;
I tisdags hade jag en helkväll i Moliden. Efter jobbet åkte jag direkt dit för att klippa mig hos Berit. När jag var klar så begav jag mig till Rättargården. Där hade Modo Konstklubb styrelsemöte, vilken jag sitter med i.Här fick vi information av Rune och sedan fikade vi och gick igenom dagens punkter.


När vi var klara med mötet så visade Rune oss runt bland husen. Dessa herrar var väldigt sammanbitna.


Ring ring bara du slog en signal


Tycker nog att vårt dass på ön är lite mysigare...
Här är så mysigt med kafé och loppis och en massa historia. Glöm inte marknaden 4 september!!

Ikväll har jag och Emmelie varit på F&S. Mina knän klarade det flesta övningarna och det bådar gott för nästa helg. Ska nog kunna ta mig runt gåendes i alla fall. Det är inte så farligt som det låter men irriterande för mig.

E är nu på skönhetsparty (Mary Kay). Micke har börjat med altangolvet och av mig får han inte mycket hjälpt men jag gör väl annan nytta istället. Igår fick han hjälp av Coffe och grannen brukar också komma över. Andrea och David pluggar och pluggar. Sista tentorna imorgon, sedan börjar det igen. Andrea har plockat en hel del lingon vilket jag avundas henne. Gott med hemgjord sylt. Emilie kommer hem från en veckas semester till helgen och sedan börjar allvaret även för henne igen.

Mys mys