Hos oss

publicerat i Allmänt, Kryssning 2014;
Micke och Christer är och fiskar och vi andra ligger vid poolen. Imorgon eftermiddag åker vi till båten så det är sista heldagen här. Kan varmt  rekommendera detta land och ställe.
 
Våran trappuppgång
 
Konst i trappen.
 
Vid poolen.
 
Pingis på hög nivå.
 
Poolltoaletten.
 
Las Terrenas
 
Passionsfrukt
 
Sköldpaddor i lilla dammen.
 
 
 

Valsafari

publicerat i Allmänt, Kryssning 2014;
Turen var inte på vår sida idag. Två valar fick vi se. Enligt guiden var det för mycket vågor, och de var rejäla. Jag blev lite sjösjuk men inte lika mycket som en annan tjej som hängde över relingen. Det var svårt att fota när det guppade och vågorna forsade över en. Dyngsur blev jag och Ingela. Men lite läckert ändå att ha fått se lite av dem. Flytväst på men inte hem. Då proppade de båten full med folk och inga regler gällde längre. Sedan gjorde vi ett stopp på en ö med bad och god mat. Vi har haft en underbar dag och är lite trötta nu. Ska upp och duscha och sedan äta middag. Ses imorgon!

Våran onsdag

publicerat i Allmänt, Kryssning 2014;
Här är klockan 16 nu. Vi ligger vid poolen och tar igen oss. Micke, Albin och grannen kollar på Modo - leksand. Husdjur Frukost Jag shoppade ett halsband idag. Imorgon ska vi på valsafari. Valhonorna föder nu och fram i mars.