Kusin Lina

publicerat i Allmänt;
Idag firade kusin Lina att hon fyllt 40 år. Jag, syrran och kusinerna Suss och Carro åkte till Järved och uppvaktade lite. Vi fick god mat och dryck och ett gäng härliga efterrättstårtor.
Fredag/lördag

publicerat i Allmänt;
Skönt med ledig fredag. Skjutsade Emmelie till Kvantum och sedan åkte vi till Elgiganten och köpte en ny damsugare. Liten och lättdragen. Ett riktigt lyft när man jämför med klunsen vi haft tidigare som dessutom blev svårare och svårare att dra, inga hjul kvar.På lunchen åkte vi till Richard Sångkock och åt med syrran och Leif. Köpte sedan lite presenter och kollade lite tapeter på Färgmagasinet.  När jag gick över torget fick jag en påse med 2 l mjölk från ortens bönder.Middagen behöve jag inte heller göra för den fixade ju Andrea. Jättegod fläskfilé med hasselbackspotatis. Sedan drog ungdomarna vidare till bowlingen.

Nu har jag skjutsat Emmelie till Kvantum igen. Hon ska på Halloweenparty ikväll och Andrea och David ska på Parken. Jag ska vara chaufför, men det är man så gärna. Micke ska på hockey som vanligt och jag och syrran ska på Friskis innan vi ska på kalas, sedan blir det slappa i soffan.

Olles

publicerat i Allmänt;
Igår var jag på O'Learys med några av mina arbetskamrater och såg Modo förlora. Tråkigt. Vi hade i alla fall trevligt. Åt god mat och drack gott öl. Skönt att man är ledig idag. Chauffören Andrea var i tjänst igår. Hon fick skjutsa syrran också + handla. Hon ska gör middagen idag. Lyxigt! Ikväll ska ungdomarna spela bowling. Jag ska bara slöa. Imorgon blir det full rulle igen. Det blir väl lite full rulle idag också men inte på samma sätt. Micke och jag ska kolla på tapeter och ny damsugare + ev äta lunch med syrran. Det blir väl lite damsugning och tvättning också. Emmelie ska jobba på Kvantum idag och imorgon. Andea har nu på morgonen lämnat av mormor och morfar på busstationen. Dom ska till Stockholm och se Brolle i helgen.