Söndagsmys

publicerat i Allmänt;
Efter ett förmiddagsträningspass med Emmelie åt vi lunch på Cafe Oscar på Gallerian. Gott och fräscht! Sedan gick vi en runda på stan. Emmelie hade lite att inhandla inför flytten.
 
 
 
Hemma igen fixade jag middagen så slapp man stressa med det. Jag skulle träna på kvällen igen och måste äta i tid annars vill inte magen vara med. Jaja dö inte av det nu, två träningar tänkte jag ;) Brukar ju inte träna så här ofta per dag men nu blev det så och det gick hur bra som helst. Nu blir det ingen träning förrän på onsdag. Ikväll ska jag på hockey med mina jobbarkompisar och då ska vi må gott.
 
Till helgen åker jag upp till Umeå då E flyttar. Andrea och David kommer ner för David ska tävla så vi får fullt upp kan man säga. Jag stannar till söndag :) Så myyysigt.
 
Heja MODO!!

Pyssel

publicerat i Allmänt;
Här har det jobbats i helgen. Startade med att skrubba rent kaklet och allt annat runtom. Man tycks ha rent men det kan blir renare. Micke skulle fixa diskmaskinen ännu en gång så då blev det dammfritt där bakom också. Lika bra att ta spisen också när vi ändå höll på. Tvätt och annat fixades också i samma veva.
 
 
Gjorde egen pasta till middagen. Gottis!
 
 
Resultatet klart för kokning.
 
 
 
 
Snyltade in oss till mor och far där vi fick se hockey. Inte så kul egentligen för Modo förlorade mot HV71!!!!
Goda räkmackor tröstade oss ;) .
 
 

Dans

publicerat i Allmänt;
 
Emmelie dansar längst till  höger. Lite skakigt blev det och skärpan fick jag inte till men ni ser nog ändå.