En lördag i Luleå

publicerat i Allmänt;
Naturligtvis måste det ju bli shopping. Vi startade på Storheden för att köpa lite julpynt. Det blev en adventsstjärna och en ljusstake.


 
Här finns alla möjliga affärer men efter två så skjutsade vi hem Micke och begav oss ner till centrum. Vi började med fika, som vanligt.


Väl hemma igen så var det hockey för hela slanten för grabbarna. Igår hejade vi på Luleå.


Trattkantarellsoppa till förrätt och sedan kött, bea och potatisklyftor med morötter, rödbetor och rödlök.


Det sista gardinerna stryks och sätts upp. Fint blev det.


Tjyvstartade med att tända ljusen.


Nu är det söndag morgon och vi ska snart äta frukost och sedan blir det till att åka hemmåt Bonäset igen. Det har varit jättemysigt att få rå om Andrea och David. Nu kommer dom snart hem för att fira jul.

Ha en fin adventssöndag!

Luleå

publicerat i Allmänt;
Ja då var vi framme då efter en, bitvis, mardrömslik bilfärd. Vi hade fulla bilen med grejer till Andrea och David. Efter lite bäranade och uppackning så fick vi en jättegod middag. Kyckling med ädelostsås och kladdkaka till efterrätt. Mums! Vi kollade in Idol och sedan stöp vi i säng. Idag blir det till att kolla runt och shoppa. Adventsstakar till fönstrena ska det i alla fall bli. Nu vankas det frukost.Bloggar

publicerat i Allmänt;

Hej!

Jag har lagt till två nya bloggar. Heja Abbe är en helt underbar blogg som Abbes pappa skriver.
Den andra är en blogg som Lindas man Lars skriver.

Igår blev det lussebullbak igen. Första laddningen som jag bakade i söndags var ju till Luleborna. Hann även med lite träning innan finalen på Biggest Looser började. Fanastiskt vilket bra jobb de har gjort. Sedan blev det Good wife med Emmelie. Micke tycker att det är en så tråkig serie så han dröp.

Ikväll är det hockey, dans och F&S som gäller för oss på Relingsvägen. En normal kväll med andra ord.

Eveline och Andrea ute på en kvällstur med lillbåten för några år sedan. En härlig kvällsbild.