Min dag

publicerat i Allmänt;
Eller rättare sagt min kväll. Fyllde ju år igår. Blev lite firad. =))) När jag kom hem stod denna vackra bukett på bordet.Senare på kvällen slog vi till med hallonpaj och pakeetöppning.
Har önskat mig en pastamaskin i hur många år som helst. Äntligen fick jag en.


Som ni säkert förstår så var det Emmelie som dukade brickan =).


Lite vin blev det också.


Mystroll.


Ikväll blir det middag på Public. Ska ut med jobbet. Ser fram emot god mat. Ingen träning ikväll och inte blev det nåt igår heller. Hur ska det här gå? ;)

Hej svejs!

publicerat i Allmänt;
Så här gott och härligt kan man ha det en lördag förmiddag.Emmelie var prinsessa på grannflickans kalas. Hon fyllde 3 år och var så lycklig över Prinsessan Mirabelle. Det var alla flickor.  E tyckte det var kul också.

På fredagkvällen vann Micke bowlingen Pokalen är ett vandringspris som Modos Kämpar har. Inte den snyggaste pokalen precis men den kan få stå framme ett tag. Kort tag.


På söndagen kom svärmor på middag. Vi åt en ny rätt med fläskfilé som inte var något märkvärdigt i sig men det var denna chokladcheesecake. Mmmmm.


Emilie hade med sig bilder från sin Greklandsresa som vi tittade på bl a.


Ikväll blev det träning medans det var hockey som gällde hemma. Nu blir det dusch sedan hopp i säng. Längtar till helgen då får jag mysa med nära och kära.

Ensam

publicerat i Allmänt;
Fredagkvällen tillbringade jag lugnt och skönt ensam hemma. Först blev det ett pass på F&S och promenad hem från stan. Sedan middag och soffa. När jag äntligen får se det jag vill se så somnar jag naturligtvis. Precis när jag förflyttat mig till sängen ringer Micke och vill hem. Upp igen och iväg.

Min kväll i bilder. Myyyyys.


Imorse var det väl samma visa upp och iväg. Först blev det melodikrysset och sedan skjutsade jag Micke till stan och passa då på att köpa nya inomhusskor. Börjar få ont under fötterna och det kanske beror på att skorna är slut på. Vi får väl se om de nya är bättre.  Nu ska jag kocka lite för imorgon då svärmor kommer och hälsar på och någon framtida middag. Ikväll efter hockey ska jag och Micke se Klungan på Nola. Längtar för jag har aldrig sett som live, bara på radion (Mammas nya kille) och på TV (Ingen bor i skogen).

Ha en fortsatt trevlig lördag.