Umeå

publicerat i Allmänt;

Hemma igen efter en tur till Umeå.  Åkte upp igår eftermiddag och har fått rå om lilla familjen.  Coffe gick mannekäng för Tiger hos Porsche igår kväll.  Jag tyckte han skulle ta med sig en bil hem men jag blev utan. Konstigt 😜  


I morse tog jag och Dias en timmes promenad. Det var så härligt ute. Några timmar senare när vi skulle gå till Nolia blåste det kallt som bara den. Hurv!


Det var barnloppis och som ni ser hittade/köpte vi en hel del.  10, 15, 20 kr plagget. Det dyraste vi köpte var en jacka för 50 kr. Fanns massor av kläder,  leksaker och en massa som man inte behöver.  😉  Nu är jag hemma igen men snart får jag mysa med Dias och Emmelie igen. De kommer till Övik när pappa Coffe ska iväg och jobba i Kiruna. 

Smakbox

publicerat i Allmänt;

Har börjat prenumerera på smakbox. Blev mycket nöjd med första boxen.  Jag "får" en låda varannan månad. Längtar redan till nästa gång.  Andrea har prenumererat ett tag och är också nöjd.

Upp och ner

publicerat i Allmänt;

Den här veckan har verkligen var upp och ner. Gråt och skratt om vart annat. Men idag har det varit en bra dag.  Andrea kom och vi tvättade och städade bilarna, tre styckna. Jag har också sprungit en kort runda.  Laddar nu batterierna för en hektisk vecka på jobbet. På fredag åker jag till lillhjärtat 😍.Skriv inläggstext