Diashelg

publicerat i Allmänt;

Dias med föräldrar kom i lördags.  Emmelie och Coffe skulle träffa kompisar och vi fick vara barnvakt. Man tackar för förtroendet.  På söndagen åkte Micke och Coffe och tog upp bryggan och båten.  Jag och Emmelie plockade lite bär innan mor och far kom och hälsade på.  Man är ju vaken tidigt med småbarn och hinner mycket på em dag. Moster Andrea kom och det plockades mer bär. Hallon och vinbär. Däremellan hann vi med att leka och äta också. 


Surströmming

publicerat i Allmänt;

Blev bjudna på surströmming i fredags jos mor och far.  Svågern var initiativtagare till detta.  Han var sugen på lite surfisk. Jag är väl ingen fan av surströmming men äter den gärna med mycket tillbehör. Götas från Norrfällsviken och Oskars testades. 


Hej hopp

publicerat i Allmänt;

Trots dåligt med inlägg så är det fullt upp.  Helgen var lugn och skön. Uppvaktade svägerskan Susanne som fyllt 60 år. Emilie och Andrea kom och mös. Sista helgen hemma för Emilie som flyttar till Singapore med sin Matthias. Åkte ut till ön och vintrade. 


Idag har jag myst med Dias och Emmelie som gjorde en snabbvisit till Övik. Skulle vara ledig på eftermiddagen för klippning. Vi åt lunch och strosade på stan innan det var dags för mig att byta skepnad, igen.