Hälsa

publicerat i Allmänt;
Jag kör på med spinningen. I morse blev det ett pass igen. Så jobbigt och kul. Fick sällskap av en kompis som jag skrattar gott med. Senast var på Power Hour passet i onsdags. Samtidigt som lördagsspinning är det familjeträning för de små. Dom är för gulliga de små liven. Det ska börjas i tid.
 
 
Hämtade en sen julklapp idag. En ny timer.
 
Maken är föööörkyyyld. Ja ni vet. Fick ett recept i veckan på en bra kureringsdryck med ingefära. Har nu kokat den så här ska kureras.
 
 
 
 
Blanda 1 l vatten med 200 gr riven ingefära (skal och allt) i en panna. Värm detta i 20 min, koka inte. Sila drycken och blanda i ½ dl flytande honung. Låt svalna. Pressa sedan i saften från 2 citroner. Sila igen. Häll upp i en flaska. Drycken håller i en månad i kylskåp. Ta en shot varje morgon. Om du tycker att det blir för starkt kan du blanda i lite vatten.
 
 
 

läääänge sedan

publicerat i
Ikväll har jag varit på mitt första spinningpass på år och dar. Har kanske varit på  två pass det senaste året. Inte prioriterat spinningen av olika anledningar.  Ikväll fick jag äntligen en plats och guuuud så jobbigt och kul det var. Jo, jag tycker att det är kul. 

kör på

publicerat i
Idag är det redan tisdag.  Dagarna rullar på. Igår var jag på friskis och ikväll blir det hockey med jobbet. Hoppas vi får se en vinstmatch mot Djurgården. 

Det är rena vårvädret ute just nu. Kanske blir det en joggingtur på lördag istället för spinning. Eller bara slappa i sängen.