Lördag/Söndag

Skönt att få sova tills man vaknar av sig själv och känner sig någorlunda utvilad. Micke och jag åkte till Må soptipp och slängde en massa ratburkar och sånt. Riktigt roligt för det är så välordnat och bra där. Har inte varit där sedan det nya byggdes. Träffade Linn, Andreas kompis som sommarjobbar där. Vi åkte sedan ner på stan. Vi delade upp oss så bra att Micke gick på Systemet och jag till Lindex. Åkte sedan upp till Moliden där det vankades fest. Hjälpte syrran lite med förberedelserna och Micke fixade lite med Leifs bil och rakapparat.Taklagsfesten var supertrevlig som vanligt. Trevliga människor hela högen. Maten lika god den också som vanligt. Bilderna nedan får visa hur kul vi hade.





Idag söndag har vi tagit det lugnt. Efter frukost och dammsugning åkte vi hem till stan. Emmelie har jobbat på Kvantum i helgen. När hon slutade åkte hon och jag till Domsjö och tittade på Adam när han spelade match. Dom vann med 1-0 och Adam blev enda målskytt. Han hade många fler chanser men det gick inte hans väg.  Andrea och David åkte till Näske igår för att flytta hem grejer från stugan.

Kommentarer:

1 värdinnan:

Trevligt som alltid, men inte konstigt då det är så många trevliga på samma ställe:))) om en månad smäller det igen! Part party

2 emmelie:

leif är söt

Kommentera här: