Renoveringsläget

Hej alla glada! Hoppas ni har det bra.

Vi började helgen med att gå på Röde Orm och äta på fredagskvällen med mamma och pappa. Så gott alltså! Mamma hade inte lust att laga någon mat efter turen till Sundsvall. De skjutsade klanen Hallin till tåget med Johans mamma. De fick även göra ett stopp på IKEA för jag hade ett uppdrag åt dom, stackare.

Börjar med att visa Mickes nya leksak som han roar sig med.Hos oss renoveras det. Vi håller på att fräscha upp i hallen. Det ljusgula/beiga har blivit vitt. Det är mycket vitt i detta hus nu men man kan piffa upp runt omkring med färg.

Spaljen är bort och kommer inte dit igen. Dörrarna ska vitsprutas ifall någon blir orolig. Dörrarna är från1976...


Trappen är grundadmålad.


När man ser ytterdörren kan man tro att det bor storrökare här. hahaha Den tyckte man var vit innan vi målade väggarna. Hmm


Före


Efter


Nu ska vi åka och köpa nya penslar och nya kontakter och sånt för dom är ju också GULA.  Sedan blir det F&S ikväll med en ledare som jag inte tränar med men ikväll ska hon köra ett medelpass. Jättekul! Micke ska spela hockey och Emmelie jobba. Coffe ska hjälpa till med renovering hemma. Emilie går nog bara i flyttartankar. Ska få en EGEN lägenhet till veckan. Kan ni känna känslan?  David är i Kiruna i helgen och spelar hockey och Andrea har besök av en av sina bästa vänner Karin i helgen. Hallins har kommit fram till Kenya och har det bara bra.

Nä nu är maken otålig, han säger att jag har mycket att göra idag. =))