44 år

Ja igår så fyllde jag 44 år. Tack alla som ringde, skickade SMS och hörde av sig på FB. Det blev inget riktigt firande, vilket inte är så viktigt i sig, eftersom jag var rätt så tråkig att umgås med. Inte så mycket att hänga i julgran idag heller men det går åt rätt håll med bihålorna. På fredag då blir det middag med alla utom Andrea och David =(. Dom kommer hem till jul men vi ska åka upp i november och hälsa på.

Eftersom det inte blev någon middag ute så kan man ju lika gärna jobba hemma.Fick en jättefin blomsterbukett av Micke och ett presentkort på Stadium av barnen. Längtar att få köpa nya träningskläder och börja träna igen.


Just nu skiner solen ute och det är ett fantastiskt väder. Har gått igenom högen med recept och kastat och sparat + planerat vad vi ska äta på fredag. Skönt att den högen är borta. Strök bort gjorde jag innan förkylningen bröt och ut och likaså tvättade bort så det finns inget sånt som ligger och väntar och stressar. Sköööönt. Nej det får bli en dusch nu och sedan vila i soffan. Tänker även på svågern idag som är i Umeå på hjärtundersökning <3.