Slut på helgen

I fredags åkte vi, Andrea och David ut på ön. Vi slappade i solen och åt jättegod middag. Vi grillade kyckling som marinerats i creme fraiche och tandoorikrydda och allt möjligt. Efter middagen åkte vi på en båttur. Vi hamnade hos en gamla kompisar till Micke. Anders och Anna-Lena heter som och bor efter Hummelviskstranna. Förra helgen hade dom plockat fram gamla fotoalbum för deras son vill kolla på jeepen och deras äventyr i ungdomen. Åsså kommer Micke helgen därpå! Det var några år sedan. Dom hade mycket och prata om. Vi fick se en del fina bilder på snyggMicke. När vi kom hem sent om sider så diskade vi bort middagen och sedan var det godnatt.

Skönt i hängmattan.


Andrea bättrar på solbrännan.


På tur med båten.


Nostalgi.


Anna-Lena och Anders.



På lördag så var det stranden som gällde. Andrea och David gick två freesbeerundor. Dom tog sig även ett bad i kalla havet. Micke var ute och testade båten för den gick inte så bra på fredagkvällen. Han hittade en stor flaga som låg  i bensintanken. När den var bort så gick det bara gött. Ungdomarna åkte hem på em för träning och hamnfest. Emmelie jobbade både fredag och lördag. Hamnfesten blev det för alla tre flickorna. Det var visst packat med folk där nere. Träffade Ingela och hon jobbade i öltältet igår. 1½ timmas kö in till öltältet. Jag och Micke åkte på Kajen och åt middag. Fantastiskt gott var det och bra priser. Det var inte sista gången. Sedan åkte vi hem igen och somna i soffan....vissa mer eller mindre.





Idag har vi tagit oss igenom denna otroligt varma dag. Man måste nästan ha något att göra. Vi åkte lite båt och när vi kom tillbaka tvättade jag den. Nu är den ren och fin igen. Tog ett dopp, mitt första för i år, efter stortvätten. Det var riktigt skönt faktiskt. 





På em packade vi ihop och åkte hem. Åkte hem till svärmor och hejade på henne innan det bar hem till Bonäset. Det blev pizza till middag idag. Högtryck på Rogers ikväll. Åkte sedan in till busstation för att lämna bilen till mor och far som kom hem från sin bussresa. Dom var jättenöjda med resan. Dom verkar ha haft skitkul med andra ord. Ska bli roligt att få se alla fina bilder. Handlade lite och sedan hem och tvätta, laga lunch till alla för imorgon och nu ska jag snart hoppa in i duschen. Emmelie är på väg hem från stan och Andrea och David ligger i soffan bredvid Micke. David och Micke har försökt få igång DVD-högtalarna med gav upp. Emilie har bott själv här i Bonäset i helgen men är nu hemma i Domsjö igen. Vi träffades inte men det hinner vi nog sedan.

Kommentarer:

1 Mamma:

Jag fattar inte riktigt det där med TVn,har den gammla gått sönder redan.Ni verkar ju haft mysigt med ungdomarna ihelgen.Puss och kram

2 Mimmi:

Den gamla har inte gått sönder men vi har köpt en ny i alla fall =).

Kommentera här: